Restauran Galaxy Craiova Traditional Romanesc

 
  • ......... In fiecare seara de joi va asteptam la protap de oaie/vitel ...

Cofetaria Galaxy


Pasiunea pentru dulce, dragostea de frumos si dedicarea sunt principiile care au stat la baza fondarii Cofetariei Galaxy. Maestrul cofetar , a carui pasiune si indemanare au stat la baza crearii brandului, a dezvoltat retete originale, produsele noastre impunandu-se pe piata, reusita ce ne recomanda ca un partener de incredere.

 

Va punem la dispozitie o gama variata de prajituri, torturi pentru diferite ocazii, produse dupa retete originale folosind doar ingrediente de cea mai buna calitate si in conformitate cu reglementarile HACCP. Indiferent de ocazie sau eveniment, Cofetaria Galaxy are produsul potrivit pentru fiecare: prajituri asortate, tort de ciocolata, tort de frisca, tort de martipan,  prajituri de nunta etc. Calitatea este esentiala pentru noi, de aceea produsele noastre au fost create pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti clienti.

 

Special pentru clientii nostrii punem la dispozitie serviciul de livrare a produselor: torturi de nunta, torturi aniversare, prajituri de nunta sortate, direct la locatie, pentru a va scutii de emotiile “pe ultima suta de metrii”.

 

Nori de zahar, raze de vanilie, pulbere de ciocolata…..cele mai fragede aluaturi, torturi originale, gusturile cele mai desavarsite sunt promisiunile noastre care n-au dezamagit, care au rafinat cele mai elaborate evenimente si cele mai dulci clipe din viata clientilor nostri.

 

 

 

Cofetaria Galaxy a fost fondata avand in vedere trei principii de bază:

 

* doar cele mai bune ingrediente sunt folosite pentru a genera un produs consecvent de fiecare dată. Gustul prajiturilor de casa IL REGASESTI LA NOI!

 

* prospeţimea produselor noastre este crucială.

 

* satisfacţie garantată cu fiecare prajitura. Perfectiunea este obligatorie la cofetaria Galaxy.

Romanian Bulgarian Dutch English French German Hungarian Italian
telefon
galaxy

Valori nutritionale

booking

wi-fi gratuit

wifi

plata cu cardul

plata card

parcare gratuita

parcare